Recomandari – Cum sa ne alegem pantofii cu toc comozi?

1

Am multe cunostinte(fete/femei) care au purtat ani de zile, zi de zi pantofi cu toc, unii mai comozi, altii mai putin comozi. Experienta adunata, uneori cu sudoare, alteori cu zambetul pe buze, le-au facut ca acum, sa fie mult mai atente la cateva detalii atunci cand isi aleg pantofii cu toc.

 • chiar daca sunt un pic mai scumpi, este bine sa alegem pantofi din piele naturala, lacuita sau intoarsa. Sunt singurii care se vor largi dupa forma piciorului. Plus ca online gasesti o multime de pantofi de piele naturala cu preturi in jur de 150 de lei, cum ar fi cei de la Release.
 • pantofii din piele naturală sau întoarsă pentru zi, iar cei lăcuiți doar pentru evenimente speciale, gen nunți, botezuri, diverse petreceri. Pielea lăcuită este mai rigidă și riști să-ți facă răni.
 • pernuțele de pe talpă sunt un must-have la orice pereche de pantofi, câteodată chiar și la botinele cu toc înalt. Păi zi și tu? Vrei să stai câteva ore pe ceva moale sau pe ceva tare? Moale, bineînțeles. Mai sunt câteva opțiuni dacă totuși te-ai îndrăgostit de o pereche de pantofi și vrei să-i faci mai comozi pentru purtat intens. Cumpără-ți pernuțe din gama Scholl și aplică-le pe talpa pantofilor, ori pe călcâie pentru pantofii care te bat la spate, sau în vârf pentru cei care îți ies din picior. Cred că se găsesc și la DM, dar nu le-am încercat. Eu oricum iubesc produsele Scholl și pentru orice legat de comfortul picioarelor caut mai întâi la ei :) .
 • cusăturile, cel puțin în ceea ce mă privește, trebuie să fie foarte fine, aproape invizibile.
 • cum să testezi dacă vei putea merge cu pantofii, în cazul în care aceștia ți se par prea înalți? Încalță-i și încearcă să te ridici pe vârfuri. Dacă distanța de la pardoseală la tocul tău este de peste 2 cm atunci vei putea merge cu ei. Faptul că vei putea merge grațios cu ei nu garantează că nu îți vor răni picioarele.
 • în cazul în care ți i-ai cumpărat dimineața (bad idea) iar seara nu mai poți să bagi piciorul în ei există niște spray-uri speciale care aplicate pe pielea naturală o lărgesc. Deci dai cu spray (pentru cei din piele lăcuită și întoarsă doar pe interiorul pantofilor), aștepți să acționeze spuma și îi încalți. Te plimbi cu ei vreo 5-10 minute, prin casa de preferat. Dacă tot nu s-au lărgit cât trebuie ca să îți fie comozi, repetă operațiunea.
 • după multe ore de stat încălțată la birou sau pe unde ai tu treabă simți că îți iau foc picioarele în pantofi? Începi să simți înțepături în degete sau durere insuportabilă? Dă-te cu cremă hidratantă pe laba piciorului. Bineînteles, lucru posbil doar dacă nu porți ciorapi și dacă ai cu tine o cremă hidratantă, fie ea și de mâini. Pentru o oră – două nu vei mai simți discomfort. Repetă operațiunea „crema” când revine durerea :) .

Alte sfaturi din experiența mea de câțiva ani buni pe tocuri:

 • nu purta aceeași pereche de pantofi în fiecare zi. Alternează-i! Și picioarele tale dar și pantofii au nevoie de timp de respiro.
 • dacă îți cumperi, ca și mine, pantofi de la magazinele online, poartă-i câteva zile prin casă, cu grijă totuși, pentru a-i putea returna dacă simți ca nu poți merge deloc cu ei. Până acum am avut noroc cu pantofii de pe net. Am studiat foarte bine pozele și am ales doar pantofi de piele naturală. Pe cei din piele lacuită i-am probat dimineața și a fost ok, dar când am dat să-i încalț seara nu am reușit sa bag picioarele în ei. Am dat fuga la mall și mi-am cumpărat un spray de lărgire și acum sunt pantofii mei de seară preferați.

Mai jos am făcut o selecție de pantofi cu toc înalt, pantofi care mie mi se par comozi. Probati și testați sunt cei din gama Release. Au pielea foarte moale, mărimile se potrivesc, dar oricum eu mă măsor înainte de fiecare achiziție și consult tabelul de mărimi, pentru că fiecare producător are calapodul propriu.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre prețul și disponibilitatea mărimilor pentru pantofii comozi cu toc înalt. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care îi comercializează.

Test produs 1

Test produs 1 Descriere produs 1

80

Buy Now
test
nume

Produs 2

Produs 2 aaaaaaaaa

100 Lei

Buy Now
sdsa
asd

Daca v-a ajutat acest articol, votati!

0%
0%
Voturi

Voturi pentru acest articol.

 • User Ratings (1 Votes)
  5.1
Share.

About Author

Un comentariu

Leave A Reply

Facebook